Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > Splošne debate > Zabava

Zabava: v soči posneli del filma; v soči ali ob soči kakor želite že. . ...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-07-2008, 21:25   #1
začetnik

Send a message via MSN to JASMIN Send a message via Yahoo to JASMIN
Thumbs up v soči posneli del filma

v soči ali ob soči kakor želite že..tam so posneli del filma princ kaspion.nekako tako se kliče
JASMIN is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 30-07-2008, 17:38   #2
povprečnež

Re: v soči posneli del filma

ok, ne da so ga posneli pred cca. 1-2 leti... ti.. veš, da je bila vojna?

old novic ja ne rabimo, prav tako ne bedastih topicov..
mate is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 30-07-2008, 23:46   #3
povprečnež

venedi's Avatar

Send a message via MSN to venedi

Quote:
Originally Posted by JASMIN View Post
v soči ali ob soči kakor želite že..tam so posneli del filma princ kaspion.nekako tako se kliče
mene prov zanima kva maš za povedat al pa napisat
pa napišeš samo brez vezne stvari dobra se najde na 40 ena sm zihr
venedi is offline  
Reply With Quote
Old 31-07-2008, 16:10   #4
začetnik

Quote:
Originally Posted by venedi View Post
mene prov zanima kva maš za povedat al pa napisat
pa napišeš samo brez vezne stvari dobra se najde na 40 ena sm zihr
kaj bi pa rad vedel?
JASMIN is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2008, 13:10   #5
povprečnež

Glej naj ti malce razjasnim zadevo. Prvo kot prvo, je lepo, da se piše kar se da slovnično pravilno z vsemi ločili zraven! (?!.) Kot drugo, je pomembno, da se ne odpira tem, ki nimajo kaj počet na forumu, pravtako se ne odpira tem, ki vsebujejo nejasne podatke. Povej mi, koliko osebkom si s tem podal kakšno koristno informacijo? Ponavljanje tem in pisanje zaporednih postov (double post,..) je pravtako nezaželjeno oz. "kaznjivo"!
Če nisi dovolj seznanjen z pravili, si jih le kje preberi.

Če želiš komu na SI(spletne-igre.com) sporočit kaj osebnega ali pa le pozdravit, uporabi ZS (zasebno sporočilo), ne pa da vsako temo smetiš!

Toliko na kratko, v prihodnje bodo take neumnosti brisane! Če si še kje v dvomih, pa me kontaktiraj...

Lp!
mate is offline  
Reply With Quote
Old 01-08-2008, 20:00   #6
začetnik

Quote:
Originally Posted by mate View Post
Glej naj ti malce razjasnim zadevo. Prvo kot prvo, je lepo, da se piše kar se da slovnično pravilno z vsemi ločili zraven! (?!.) Kot drugo, je pomembno, da se ne odpira tem, ki nimajo kaj počet na forumu, pravtako se ne odpira tem, ki vsebujejo nejasne podatke. Povej mi, koliko osebkom si s tem podal kakšno koristno informacijo? Ponavljanje tem in pisanje zaporednih postov (double post,..) je pravtako nezaželjeno oz. "kaznjivo"!
Če nisi dovolj seznanjen z pravili, si jih le kje preberi.

Če želiš komu na SI(spletne-igre.com) sporočit kaj osebnega ali pa le pozdravit, uporabi ZS (zasebno sporočilo), ne pa da vsako temo smetiš!

Toliko na kratko, v prihodnje bodo take neumnosti brisane! Če si še kje v dvomih, pa me kontaktiraj...

Lp!
hvala lepa torej zdaj pišem samo pomembne teme? . kaj tissto kar je slabo se bo zbrisalo? če je tako se lahko kar zbriše. adijo in hvala.
JASMIN is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes