Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > Splošne debate > Zabava

Zabava: Counter Strike 1.6 znova! Pridruzite se!; Naj mi nihce ne pove da ne pogresa starih casov ...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-03-2008, 08:59   #1
n00b:)

Smile Counter Strike 1.6 znova! Pridruzite se!

Naj mi nihce ne pove da ne pogresa starih casov pred pribl. 2-3leta nazaj.

Sred belga dne nism mel KEJ delat pa sm se odlocu da grem dljat mIRC in mal pokukat na "najbolj obiskane" slo. kanale
Glejga zlomka, cisto na nobenem kanalu nobenega živega!

Pa sm se odlocu da bom sam idlal na #cs.gather.si (leaderja dobim kmalu) in da bom probal na vecini forumov kaj napisat ce se bojo privabili kaksni igralci.

Namen tega je, malo saj obudit CS sceno, CISTO je umrla. Le na 2-3 pub serverjih igrajo obcasno vedno eni in isti ki upajo v nic. Meni pub smrdi do konca, le uporaben za geekanje, govorim o kaksnem klanu, waru, itd. saj 30% doseci tega kar je bilo.

Vem da bo to skoraj nemogoce, ampak bom poskusil se zadnic skratka..za zacetek bom probal dobit saj 50ljudi na kanalu #cs.gather.si da sprva zacnemo z gatherji, mixi, ...kasneje ustvarmo klane potem dobimo vec ljudi in tko naprej

Vecina oldschool nebo igrala, ampak mlajsi zmerom prihajajo, pa tut nekateri oldschool bodo vsaj na ircu cez dan in odigrali 1-2mixa ce ne drugega.

Uglavnem mal premislte, pa ce se kaksnemu da samo kopira moj topic in odpre na nekem nepoznanem forumu.

Pa da vidimo ce bo kaj efekta z "reborning slo scene" a little bit tongue.gif

aja pa ne pozabite..

Quakenet @ #cs.gather.si tukaj zacnemo, vs ze cakamo

mIRC download link -> Link

NoName skripta za irc -> Link

Novice: Kanal je nas, serverje imamo, ze vec kot 60ljudi se nam je pridruzila, gremo se ostali!

Lep pozdrav, SLO CS 1.6 team

Kontakti in Vprasanja:

MSN/email: spene_car@hotmail.com

IRC:

server: Quakenet
kanal: #cs.gather.si
nick: Spene
spene is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes