Igre, ki sodelujejo v mesečnem izzivu so:
Kickoff
Tower Blaster
Portal
Omenjenim igram bomo tudi zbrisali rezultate, da lahko začnete znova.
Kickoff
Tower Blaster
Portal
Omenjenim igram bomo tudi zbrisali rezultate, da lahko začnete znova.
| tmle pr uni igrci kickoff, je rezultat prvega ne mogoč to je zihr nekakošno goljufanje že čas ki ga je rabu da je dosegu rezultat je nerealen niti ne moreš brcnit4 žoge tako hitro |
| tmle pr uni igrci kickoff, je rezultat prvega ne mogoč to je zihr nekakošno goljufanje že čas ki ga je rabu da je dosegu rezultat je nerealen niti ne moreš brcnit4 žoge tako hitro |

| Vsakic zadanes cisto sredino prfect kick in na koncu dobis bonus tocke, ce igras to igro na tujih portalih se z mojimi tockami nebi uvrstil niti med prvih 50 ne na lestvici rezultatov. ... Lotus |
pa niti pričakoval se nisem, ker sem mislil da so me povsod prehiteli :P
delam v njihovo dobro 
. Bomo pa poslali tistim ki so poslali. Kar se tiče tipa podatkov, rabimo le ime, priimek in naslov.

| no ja jst sm naprimer dobil žensko... velikosti L in je prav moji sestri ki nosi nekje med S in M... lol ![]() sicer pa zgleda fletna majca... |
| Orodja za teme | |
| |
Podobne teme: Mesečni izziv - julij 2009 | ||||
| Tema | Začetek teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| The Sims 3 - Mesečni Izziv - Maj 2009 | samc | Vse informacije o mesečnem izzivu! | 27 | 21.06.2009 19:49 |
| Mesečni Izziv - April 2009 | samc | Vse informacije o mesečnem izzivu! | 15 | 13.05.2009 16:24 |
| Mesečni Izziv - Marec 2009 | samc | Vse informacije o mesečnem izzivu! | 15 | 21.04.2009 16:31 |
| Kaj je to mesečni izziv? | samc | Vse informacije o mesečnem izzivu! | 0 | 02.03.2009 21:58 |