Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > www.spletne-igre.com > Novice / Obvestila

Novice / Obvestila: Sistem nagradnih iger; Ker vem da določeni niste zadovoljni z novim sistemom ...

View Poll Results: Kateri sistem vam je ljubši za nagradne igre?
Prvi sistem, kjer se nagrade podelijo na podlagi lestvice 21 47.73%
Drugi sistem, kjer se nagrade podelijo na podlagi žrebanja 23 52.27%
Voters: 44. This poll is closed

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-01-2008, 17:19   #1
Administrator

samc's Avatar

Sistem nagradnih iger

Ker vem da določeni niste zadovoljni z novim sistemom nagradnih iger vas sprašujem kateri sistem vam je bolj všeč: novi sistem z žrebanjem ali stari sistem, ki je bil na podlagi lestvice. Prosim odgovorite saj bomo na podlagi ankete, ki se zaključi 29. februarja 2008 upoštevali večino in bodo nagradne igre šle po sistemu katerega boste izbrali vi.

p.s. upoštevalo se bo samo glasove registriranih igralcev, ker lahko samo registrirani igralci sodelujejo v nagradnih igrah.
samc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 26-01-2008, 18:10   #2
povprečnež

Re: Sistem nagradnih iger

Meni osebno je veliko boljši zdajšni sistem na podlagi žrebanja saj imajo tudi tisti malo manj spretnejši možnost za nagrado.. Saj ko je biu prvi .. so že bile neke težave aka da ni mogoče da je tok točk dosegu itd. s tem sisteom se je to odpravilo..
mate is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 26-01-2008, 18:43   #3
Administrator

samc's Avatar

sej zato pa sem dal anketo in bo folk lahko izglasoval kaj jim je boljse

itak zaenkrat si samo ti glasov ker moj glas ne steje in pa od neregistriranih tudi ne tako da trenutno je 1:0 za drugi sistem
samc is offline  
Reply With Quote
Old 26-01-2008, 20:07   #4
povprečnež

ja ja saj naj odloči večina.. js sm samo podal moje mnenje
mate is offline  
Reply With Quote
Old 29-01-2008, 09:41   #5
n00b:)

a je to možn? včeraj sm videl anketo je bl 8 proti 10 in sem glasoval za prvo varjanto, se pravi 8, danes pa je rezultat ankete še kr 8-10 in tudi ne morem več glasovat?..
marzy is offline  
Reply With Quote
Old 29-01-2008, 09:45   #6
Administrator

samc's Avatar

sej ce kliknes na stevilko v anketi bos videl da te je upostevalo

trenutno stanje je sledece

5: Prvi sistem: marzy, nina3, PeroMed, sabina*, samc, tim03
10: Drugi sistem: Andro_, anzeinuros, FXg33k, Gigi14, HouseMD, Kentucky Kid, maglas, marko12, mate, smoki, viper

ne uposteva se mojega in od Androta mnenje in pa mnenje gostov
samc is offline  
Reply With Quote
Old 29-01-2008, 17:19   #7
začetnik

prvi sistem se mi zdi boljši, ker je bolj zanimivo. Ko dosežeš recimo najboljši rezultat v treh igrah zapored v drugem sistemu, pa nisi izžreban zgubiš voljo. Pa tudi večje zanimanje je za igro če se igra po 1. sistemu.
Damjan168 is offline  
Reply With Quote
Old 29-01-2008, 17:40   #8
Administrator

samc's Avatar

ja sam pri prvem sistemu se pa skos krega-jo/te da so goljufali ... katerikoli sistem bo izglasovan nekaterim ne bo vsec ... tako da imate na voljo prvi ali drugi sistem jaz bom uposteval kar boste izglasovali
samc is offline  
Reply With Quote
Old 29-01-2008, 17:43   #9
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

Quote:
Originally Posted by Damjan168 View Post
prvi sistem se mi zdi boljši, ker je bolj zanimivo. Ko dosežeš recimo najboljši rezultat v treh igrah zapored v drugem sistemu, pa nisi izžreban zgubiš voljo. Pa tudi večje zanimanje je za igro če se igra po 1. sistemu.
in pol vedno isti dobi nagrado?
izredno zanimivo morm rečt...

drgač pa sj si tuki tut lahk 3x izžreban zapored...
Kentucky Kid is offline  
Reply With Quote
Old 31-01-2008, 18:51   #10
povprečnež

HouseMD's Avatar

Send a message via MSN to HouseMD

Lahko bi pa tako naredili... Prvi trije dobijo nagrado, potem pa še dva izžrebamo, ki dobita dve nekoliko manjši nagradi. Lahko bi recimo kakšno majico.. :-)
HouseMD is offline  
Reply With Quote
Old 31-01-2008, 19:25   #11
povprečnež

Pol bi pa spet bli nezadovolni tisti ki hočjo met 2. sistem saj bi bili "prikrajšani" za večjo nagrado.. mislm da bo najbolše da počakamo še teh par h in izberemo sistem ki si ga želi večje število uporabnikov..
mate is offline  
Reply With Quote
Old 31-01-2008, 22:25   #12

Po dolgem casu sem spet tukaj in sem poleg izgleda prijetno presenecena nad spremembo glede nagradnih iger. Resda potem tisti, ki so najboljši ne dobijo vedno nagrade, samo to, da pa dobi nagrado vedno eden izmed istih pet ljudi (pretiravam, ampak večinoma je bilo tako) pa tudi demoralizira ostale. Pogledas kdo je trenutni vodilni, vidis, da znano ime in se samo obrnes in obupas nad sodelovanjem v nagradni igri. Vsaj meni se je kdaj pa kdaj to zgodilo, sploh ce vidis, da kljub dobremu igranju nimas sans doseci prvo mesto.

Tako da moj glas gre definitivno za drugi način.

Imam pa se predlog, ki bi morda zadovoljil obe strani, in sicer, da bi zmagovalec dobil recimo dva, tri "listke" za zrebanje in mu s tem povecamo moznosti za nagrado. Meni se to zdi fer, ker je pa vendarle pokazal najvec spretnosti od vseh.
simpatija is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 00:15   #13
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

Quote:
Originally Posted by simpatija View Post
Po dolgem casu sem spet tukaj in sem poleg izgleda prijetno presenecena nad spremembo glede nagradnih iger. Resda potem tisti, ki so najboljši ne dobijo vedno nagrade, samo to, da pa dobi nagrado vedno eden izmed istih pet ljudi (pretiravam, ampak večinoma je bilo tako) pa tudi demoralizira ostale. Pogledas kdo je trenutni vodilni, vidis, da znano ime in se samo obrnes in obupas nad sodelovanjem v nagradni igri. Vsaj meni se je kdaj pa kdaj to zgodilo, sploh ce vidis, da kljub dobremu igranju nimas sans doseci prvo mesto.

Tako da moj glas gre definitivno za drugi način.

Imam pa se predlog, ki bi morda zadovoljil obe strani, in sicer, da bi zmagovalec dobil recimo dva, tri "listke" za zrebanje in mu s tem povecamo moznosti za nagrado. Meni se to zdi fer, ker je pa vendarle pokazal najvec spretnosti od vseh.
pametno tako bi se še vedno borili za 1. mesto pa čeprou ni nujno da prinese nagrado... zdej se gre pa sam da si med 15...
Kentucky Kid is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 05:36   #14
Administrator

samc's Avatar

simpatija: mislim da je dobra ideja ... se da prvim 3 po dva ali pa 3 listke tako da se vseeno splaca potrudit za prva tri mesta ... hvala za idejo
samc is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 15:14   #15
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

Quote:
Originally Posted by samc View Post
simpatija: mislim da je dobra ideja ... se da prvim 3 po dva ali pa 3 listke tako da se vseeno splaca potrudit za prva tri mesta ... hvala za idejo
lahk pa tut prvemu 5 drugemu 4 tretjemu 3 četrtemu 2 in pol po enga naprej
Kentucky Kid is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 15:25   #16
povprečnež

ja tud lahko sam men se zdi da je to vseeno malce preveč... sicer maš pa veliko možnosti kateri način npr:
1.
- 3 listke za mesta 1-5
- 2 listka za 6-10
- 1 listek za 11-15

2.
- 2 listka prvim 3
- ostalim po 1 listek

3.
- 1. mesto 4 listke
- 2. mesto 3 listke
- 3. mesto 2 listka
- 4-15 1 listek

4.
- 1-3 mesto 2 listka + ni potrebno odgovoriti na vprašanje

itd.. no nekaj naj si osebje zamisli pa naj bo tako.. lp
mate is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 15:57   #17
Administrator

samc's Avatar

ideja res ni slaba ... bom pa se malo razmislil ... je pa res da imate se en mesec casa da glasujete ... tako da bo anketa pokazala svoje ... in na podlagi tega bomo dobro razmislili kaj in kako .... je pa res da mi ta ideja cisto odgovarja
samc is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 18:02   #18
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

jah jst sm nekak najbolj za 1 ali pa 3 varianto čeprou 3 je najbolša...
pač če zmagaš bi blo lahk neki več kot pa če si drugi... zmaga je le zmaga
Kentucky Kid is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 18:24   #19
Administrator

samc's Avatar

ce bo izglasovan drugi sistem bo itak spremenjen v to idejo ki jo je dala simpatija in dopolnila ti in mate ... tako da se bo se vedno splacalo matrati za prva mesta
samc is offline  
Reply With Quote
Old 01-02-2008, 18:46   #20

Men je sestem všeč takšn k je :P
Seveda pa sm mal pristranski glede na to, da sm lihkar zmagu v januarski nagradni igri
trash is offline  
Reply With Quote
Old 02-02-2008, 10:44   #21

Avtek's Avatar

Quote:
Originally Posted by Damjan168 View Post
Tudi sam podpiram 1. sistem - je mnogo boljši......
Avtek is offline  
Reply With Quote
Old 03-02-2008, 22:52   #22
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

Quote:
Originally Posted by trash View Post
Men je sestem všeč takšn k je :P
Seveda pa sm mal pristranski glede na to, da sm lihkar zmagu v januarski nagradni igri
ti povem da neboš nikol več
Kentucky Kid is offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2008, 17:26   #23
povprečnež

venedi's Avatar

Send a message via MSN to venedi

men je bil prvi sistem bl ušeč sam k mi nuben sistem ni name k sm tko slb
venedi is offline  
Reply With Quote
Old 18-04-2008, 16:47   #24
začetnik

Quote:
Originally Posted by HouseMD View Post
Lahko bi pa tako naredili... Prvi trije dobijo nagrado, potem pa še dva izžrebamo, ki dobita dve nekoliko manjši nagradi. Lahko bi recimo kakšno majico.. :-)
Se strinjam pa bi blo za vse prav.
Damjan168 is offline  
Reply With Quote
Old 18-04-2008, 19:38   #25
Administrator

samc's Avatar

lahko gremo tudi po tem sistemu .... kdo bo pa nagrade zrihtal?
samc is offline  
Reply With Quote
Old 23-04-2008, 21:25   #26
začetnik

hmmm... Mas prav!
Damjan168 is offline  
Reply With Quote
Old 17-06-2008, 14:06   #27

eno vpr. Kako pa poteka žrebanje pri nagradnih igrah(nikjer nisem zasledila)? računalniško ali kako drugače?
Linna88 is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati