| V nagradni igri LandFill Bill morate razvrščati odpadke v prave smetnjake. Nagrada: 1. nagrada = 1 x vstopnica za koncert RBD - 4.9.2008 (Golden Ring), ki jo podarja spletni portal Vstopnice.com Igrate lahko do 25.6.2008 - 23:59, ko bomo ižrebali igralca med prvimi 22timi na lestvici, ki bo prejel nagrado. Za sodelovanje v nagradni igri morate biti registrirani! |

) :P:P mate si tud ti fan ( haha )
) ampak več ne tok pogosto. Ko se dolgo več ne premikajo potem veš da je to to.

V tej zadnji uri se še lahko kaj spremeni.
ampak ni važno. Zanimivo je, da sem najprej igrala zato, da pridem med prvih 22, potem pa sem še kar igrala.. hehe Sicer pa ne upam preveč, kajti v vseh svojih letih (pa sem najstništvo že prerastla :eek
še nisem nikoli bila nikjer žrebana, pa velikokrat kje sodelujem.
| Ja vstopnice si očitno marsikdo želi pa naj bo iz kateregakoli razloga že. Privoščim tistemu, ki res želi na koncert. Ko sem izvedela za igro sem itak igrala, igrala, igrala in vztrajala (kljub težkemu in slabem začetku). evo kje sem zdaj. Trenutno na 1. mestu. V tej zadnji uri se še lahko kaj spremeni. ampak ni važno. Zanimivo je, da sem najprej igrala zato, da pridem med prvih 22, potem pa sem še kar igrala.. hehe Sicer pa ne upam preveč, kajti v vseh svojih letih (pa sem najstništvo že prerastla :eek še nisem nikoli bila nikjer žrebana, pa velikokrat kje sodelujem.Sicer pa imam obučetek da bo št. 13 izžrebana. Ne vem zakaj ampak... Ah sedaj si želim, da bi bil sistem nagrajevanja - PRVI TRIJE. Evo vso srečo želim predvsem tistim, ki res želite na koncert (vključno z mano hehe ). LP |
Pa veš zakaj mislim, da bo 13? Ker sem jaz prišla na 13. mesto in je 13 moja srečna številka.... in me je prešinilo.. hmmm... mogoče pa bi lahko,.... hehe... ampak potem sem še kar vztrajala pri igranju. hehe
Mogoče mi bo še žal.
| Orodja za teme | |
| |
Podobne teme: RBD (Rebelde) Koncert: Vstopnice.com | ||||
| Tema | Začetek teme | Forum | Odgovori | Zadnje sporočilo |
| Brezplačno na koncert Elvis Jackson | Novičar | Zadnje nagradne igre | 0 | 25.02.2009 00:23 |
| Prek sodobnih medijev na koncert | Novičar | Računalniske-novice.com | 0 | 08.12.2008 10:30 |
| Na koncert Kylie Minogue | Novičar | Zadnje nagradne igre | 0 | 18.04.2008 00:13 |
| Find Her Differents: Rebelde Girls | samc | Flash Igre | 0 | 06.02.2008 15:23 |
| Vstopnice za Valentinov koncert - Tony Cetinski | Novičar | Zadnje nagradne igre | 0 | 22.01.2008 00:41 |