Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > Seznam / Komentarji Iger > Nagradne Igre

Nagradne Igre: Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc); Mesec je naokoli in pred vami je nova nagradna igra. ...

Spletne IgreSpletne Igre Registriraj se! Forum Igre Nagradne Igre Registriraj se! Registriraj se! Registriraj se!

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-09-2007, 05:36   #1
Administrator

samc's Avatar

Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc)

Mesec je naokoli in pred vami je nova nagradna igra. Tokrat se bomo vrnili v osnovno šolo in pogledali kako dobri smo v matematiki. V igri Brain Machine boste lahko preverili vaše znanje iz matematike. Cilj igre je, da v čimkrajšem času vstavite na začetku 2 kasneje tudi več pravilnih številk in to tako, da dobite pri seštevanju, odštevanju, množenju in delenju rezultat, ki vam ga določi igra. Vaš sovražnik pri igri Brain Machine je čas.

Nagradi sta sledeči:
1. nagrada = Guild Wars: Eye of The North (pc), ki jo podarja podjetje Igabiba
2. nagrada = Ratatouille (pc), ki jo podarja podjetje Igabiba

Nagrado dobita igralca, ki bosta 30. septembra na prvem in drugem mestu.

Za igranje igre morate biti registrirani!
samc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 09-09-2007, 19:10   #2
n00b:)

HIGHJUMP3R SCORE
Brain Machine Champion!
100000000

ja wtf ?????????????
flashg33k is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 09-09-2007, 20:24   #3
Administrator

samc's Avatar

Re: Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc)

je popravljeno ... hvala za opozorilo
samc is offline  
Old 14-09-2007, 16:07   #4

bedarija's Avatar

a če enkrat zmagaš pol ne morš več nbene nagradne igre igrt???
bedarija is offline  
Old 16-09-2007, 13:54   #5
Administrator

samc's Avatar

lahko igras nagradne igre

drugace pa se nikjer nisi zmagal ... je potrebno pocakati do 30 septembra in takrat bomo videli kdo je zmagovalec oz kdo sta zmagovalca
samc is offline  
Old 16-09-2007, 15:43   #6

bedarija's Avatar

pa a je kdo reku da sm zmagu :P sam sprašujm no
bedarija is offline  
Old 22-09-2007, 14:35   #7

bedarija's Avatar

ne klikat na uno uzgor!!!
bedarija is offline  
Old 22-09-2007, 17:09   #8
Administrator

evo ni več kej klikat, spam pobrisan
Andro_ is offline  
Old 30-09-2007, 23:02   #9

Ej a lahk Admin za prva 2 high scora posrkbi ..k ni mozno prvo kot prvo pa ne mores v 1 minuti high scora spreminjat sry ni mozno hvala !
flashg33k is offline  
Old 30-09-2007, 23:02   #10

SpoonKing's Avatar

Bvaaaaaaaaa... čestitam nism si mislu d se bo kermu dal prek lvla 80 it :'(
SpoonKing is offline  
Old 30-09-2007, 23:03   #11

SpoonKing's Avatar

Quote:
Originally Posted by flashg33k View Post
Ej a lahk Admin za prva 2 high scora posrkbi ..k ni mozno prvo kot prvo pa ne mores v 1 minuti high scora spreminjat sry ni mozno hvala !
Lohka č ne oddaš...
SpoonKing is offline  
Old 30-09-2007, 23:03   #12

To ni res kako je ta clovk dubu tak score (SpoonKing 10195007)
jiko is offline  
Old 30-09-2007, 23:04   #13

SpoonKing's Avatar

Quote:
Originally Posted by jiko View Post
To ni res kako je ta clovk dubu tak score (SpoonKing 10195007)
A ti dam screenshot?
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 06:17   #14
Administrator

samc's Avatar

no dej screenshot ... ker tut mene zanima .... sem pa drugje gledal pa nobeden nima takih tock ... tko da prosim ... magari se enkrat spilaj pa pridi cez 2.500.000 tock in naredi screenshot in je nagrada tvoja ... isto velja za Null-a
samc is offline  
Old 01-10-2007, 06:31   #15

SpoonKing's Avatar

Evo... naprej se mi pa ni dal škoda...
Attached Thumbnails
nagradna-igra-brain-machine-guild-wars-eye-north-pc-pred.jpg  nagradna-igra-brain-machine-guild-wars-eye-north-pc-potem.jpg  
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 07:28   #16

AHAHA se dober vidi da je s photo shopom narejeno mi je se brat reku, on je pa glih koncal maturo s tem medijski tehnik k obvlada photo shop. Pa ne kle buc prodajat.
Res si duhovit.
jiko is offline  
Old 01-10-2007, 07:52   #17

SpoonKing's Avatar

Quote:
Originally Posted by jiko View Post
AHAHA se dober vidi da je s photo shopom narejeno mi je se brat reku, on je pa glih koncal maturo s tem medijski tehnik k obvlada photo shop. Pa ne kle buc prodajat.
Res si duhovit.
ROFL a si ti neumn :P zakaj bi šu pol dva screenshota nalimat? KHM... pa lepo prosm jest uporablam gimpa ne photoshop...

no loh grem pa še enkrat č še kr ne vrjamete sam pomoje una podganja igra ni tega uredna :/
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 13:20   #18

suljomaher's Avatar

pomoje da je že oktober
suljomaher is offline  
Old 01-10-2007, 13:57   #19

Hahaha Noob En Prvo Se Nauc Fejkat Opica Spoon King ... Vidi Se Na Sliki ... Takrat Ko Sem Jas Imel 960k Score ..si Me Ti Prehitel Z Scorom 140000 Drugace Pa Naj Admin Loge Pogleda Kaj Si Delau Ne Mi Pa Tuki Neki Screene Dajat Z 10 Milijonov Ce Si Me Z 1m 400 Prehitel ...

PS. CE SI TAK AMTEMATICNI GENIJ BI LAHKO IMEL BOLSO LOGIKO .... DELAT SLIKE AJA PA DA NE SPREMINJAS SVOJGA POSTA SM UPLOADU TVOJE SLIKICE

http://shrani.si/f/1/VH/1vhQEXQg/pred.jpg

http://shrani.si/f/L/2n/li6VhfV/potem.jpg

960 k score sem imel pred 2 dnevi
flashg33k is offline  
Old 01-10-2007, 14:19   #20

SpoonKing's Avatar

Quote:
Hahaha Noob En Prvo Se Nauc Fejkat Opica Spoon King ... Vidi Se Na Sliki ... Takrat Ko Sem Jas Imel 960k Score ..si Me Ti Prehitel Z Scorom 140000 Drugace Pa Naj Admin Loge Pogleda Kaj Si Delau Ne Mi Pa Tuki Neki Screene Dajat Z 10 Milijonov Ce Si Me Z 1m 400 Prehitel ...

PS. CE SI TAK AMTEMATICNI GENIJ BI LAHKO IMEL BOLSO LOGIKO .... DELAT SLIKE AJA PA DA NE SPREMINJAS SVOJGA POSTA SM UPLOADU TVOJE SLIKICE

http://shrani.si/f/1/VH/1vhQEXQg/pred.jpg

http://shrani.si/f/L/2n/li6VhfV/potem.jpg

960 k score sem imel pred 2 dnevi
Ok za slike se opravičujm ker jih nism znov praviln nalimat slike so originalne se loh vid (edin č un genij pove kje sm naredu napake d je upazu d so iz photoshopa (<- tole je biv sarkazm ne priznanje ))... ker jih nism hotu niti rezat d nebi gdo teživ d sm jih popravlov.

Zakaj pa jest nism kuj dav 10M?
Čist simpl č logičn pomislš... men je okol 3 ure trajal d sm pršu do lvla 80 pa mal čes 10M točk... zdej jest loh kuj oddam 10M pa dam drugim ene 8 ur cajta d me prehitijo... mislm a je to proti pravilom?
Nižje rezultate sm pa dajov zato d sm vidu kok visok je gdo drug pršu... a je to tut proti pravilom?

Pa kaj ste usi tok žalostne zgube... jest sm 3 ure špilu d se mi je že vrtel zarad cifr pred učmi sm si mislu sj je dost me nav anben prehitu pa sm šu na wc nakonc pa vidm d č bi še ene pol urce špilov bi GW dobu. Mislm č mene prašaš sm jest bol se zafrknu k ti... edin č si ti tut 3 ure špilu (za 1 igro - drugo sm tut jest več (ene 10 dni sm že špilov po mal pa pomal))?

uuuuuuu sj res... logi fajn ja kr poglejte kok cajta je mu on največji rezultat :P... veš č bi ti hotu d se tvoj nov rezlutat na sliki pozna morš refresh kliknt to pa pomen....? D SE TI IGRA NA NOVO NALOŽI
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 14:29   #21

Alo ... ej jst sm meu score 960k pred dvemi dnevi .... vceri si pa ti pol meu score 140000 pa sm te prehitu pol si pa ti sele kr na enkrat 10 m dau ....ma ne mi stakimi forami no
flashg33k is offline  
Old 01-10-2007, 14:31   #22

SpoonKing's Avatar

Quote:
Alo ... ej jst sm meu score 960k pred dvemi dnevi .... vceri si pa ti pol meu score 140000 pa sm te prehitu pol si pa ti sele kr na enkrat 10 m dau ....ma ne mi stakimi forami no
Ja pa sj... sj sm reku d nism scora kuj oddov. Č je to proti pravilom se oproščam pa loh kr ti dobiš 2 nagrado a zmenen... nism vedu d morm scor kuj oddt k ga dobim
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 14:32   #23

OK ce se js spomenem sta mela 1. 2 igralca 2miliona pol na enkrat pa kr 8milionplus score AHAHHAH ta je dobra ja. Lej administrator to fake kr za 8milijonov je izboljsal score nebi reku da bi za pol miljona al pa miljon SAM ON JE ZA 8 MILIONOV AHAHHAHAhehehe smesn si ja.
jiko is offline  
Old 01-10-2007, 14:32   #24

Quote:
Originally Posted by SpoonKing View Post
Ja pa sj... sj sm reku d nism scora kuj oddov. Č je to proti pravilom se oproščam pa loh kr ti dobiš 2 nagrado a zmenen... nism vedu d morm scor kuj oddt k ga dobim

hahah 1 dan si meu odprt Explorer z 10m score med tem si pa se igrau in nabiu score 140000 ...
flashg33k is offline  
Old 01-10-2007, 14:36   #25

SpoonKing's Avatar

Quote:
hahah 1 dan si meu odprt Explorer z 10m score med tem si pa se igrau in nabiu score 140000 ...
Ne lih 1 dan... polovico dneva poglej uro na moji sliki. A si ti že slišu za tabe? Al pa a ti je kdo gdaj pokazu kuko se nov okn odpre?

Rezultat loh jest še enkrat naberm sam ga ne mislm za uno 2 nagrado če se pa null a kaj je že nav uglasu pa d mu pol ne priznate scora pol mi pa ene 3 ure prej rečte pa bom šu še enkrat nabrt. Za 2 nagrado se mi pa ne da...
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 15:27   #26

bedarija's Avatar

ok bom še jst neki dodou:

1. Če je skor res tok velk (da si ga res dobu) si al g33k al pa ti internet tok šteka da se uno odšteje šele po ene 30 minutah. takim bi jst prepovedu igrt igre, ker je totalno brezveze k majo pol itak skos najbolši skor.

2. Če si to v photoshopu naredu si ena navadna pizda, in ne se mi kle lagt pa me ne zajebavi, k jst ustvarjam v photoshopu logote in ga znam uporablat in tut vem da NI namenjen ponarejevanju, tko da si skrunil photoshop.

in 3