Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > Seznam / Komentarji Iger > Nagradne Igre

Nagradne Igre: Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc); Originally Posted by anjachan Pa kaj se zaj vsi tolko ...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2007, 19:46   #31
n00b:)

Re: Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc)

Quote:
Originally Posted by anjachan View Post
Pa kaj se zaj vsi tolko bunite, se pa ni prvič da ima nekdo očitno previsok rezultat, ko se je kdaj prej kaj takega zgodilo pa se noben ni bunil, samc pa se tudi ni htel ukvarjat. Zdaj ste pa naenkrat vsi pametni
... BV komentiras
flashg33k is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 01-10-2007, 20:25   #32

samc tu maš screenshot...

@jiko nekateri pač delamo še kaj drugega v življenju kot pisarimo po forumih...
aja... pa kot medijski tehnik še niti slučajno ne obvladaš photoshopa ^_^

upam da vam je moj screenshot všeč... ali pa da se bote meli vsaj čez kaj pritoževat na forumu, kot se pač čez vse... jaz se ne grem tega

če mate toliko problemov z nagradnimi igrami pa rečite samcu da naj jih ukine... ni nagrad ni problema (ampak samca razumem da se mu ne splača tega naredit)
Null is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 01-10-2007, 20:43   #33

Quote:
Originally Posted by Null View Post

samc tu maš screenshot...

@jiko nekateri pač delamo še kaj drugega v življenju kot pisarimo po forumih...
aja... pa kot medijski tehnik še niti slučajno ne obvladaš photoshopa ^_^

upam da vam je moj screenshot všeč... ali pa da se bote meli vsaj čez kaj pritoževat na forumu, kot se pač čez vse... jaz se ne grem tega

če mate toliko problemov z nagradnimi igrami pa rečite samcu da naj jih ukine... ni nagrad ni problema (ampak samca razumem da se mu ne splača tega naredit)
Lej poba prvo se ti zresni kernagradne igre je ze zdavni konec pa model js ti zagotavljam da dijaki v poklicu medijski tehink kar veliko vec znajo kot pa eni ko to uporablajo 1 let verjam pa kaj kr neki men nimam nc za delat tamal ej neki pac napisem in ze men pol govoris da neki skos pisem a si omejen lej spoona kok on pise njemu rec naj se skulira. Pa itak ves folk kle ve da ni mozno dobit 10 milionov se enkrat pa tudi ne vela ker pol bi lahko sel to cel folk delat se enkrat pa te se prehitel. In kaj ti delas sam ne mi rect da si str 25+ al pa se vec pa drkas take igrce, sam to mi ne rec pa ne vazi se ce delas in kaj pol sj js bom tud delu ko bom vse lepo zaklucu in se ne vazim s tem. Pa za 10 miljonov mors biti pa kar dolgo res dolgo casa za racunalnikom tk da ne ti men buc prodajat k bos vidu buce.
jiko is offline  
Old 01-10-2007, 21:16   #34

Vidim da si me narobe razumel. Moj odgovor je letel na to da si trdil da se nočem javit in sem hotel rečt da mam tudi kaj drugega za delat.

Skulirat se morate bolj ali manj vsi. za marsikatero nagradno igro tukaj je bilo obtoževanje da so zmagovalci goljufali pa nikoli ni nič zgodilo. Eni pač uživajo v pritoževanju.

Niti slučajno nisem 25+. (od kot to tebi da sem 25+ in da mam službo tudi ne vem... še manj pa mi je jasno kje naj bi se jaz s tem važil)

Da boš enkrat tudi delal in vse zakoličil (karkoli že to pomeni) pa fajn za tebe. vso srečo. ^_^

In ja potrpežljiv moraš bit.

pa da se bo še kdo dalje jezil.... flashg33k najbolj brezvezen komentar je da napišeš samo
"... BV komentiras" škoda črk
Null is offline  
Old 01-10-2007, 21:31   #35

pa da se bo še kdo dalje jezil.... flashg33k najbolj brezvezen komentar je da napišeš samo
"... BV komentiras" škoda črk

Eh pa naj jih bo se malo ane .. bodi tiho XD EAT ME
flashg33k is offline  
Old 01-10-2007, 21:51   #36

bedarija's Avatar

ok sam neki bi pripomnu, reku si da kak bi pa ti dubu kle 10 mio. ej človek ukvarjam se s crackanjem internetnih strani in heknt tole stran je še najmanjši problem če maš kej znanja tko da, al bleferaš al ti pa net šteka. povej kaj je resnica!!! in mimgrede povej po resnic ker server na kerem je domena use shranjuje in če si ti notr udru se da prevert!!!

ok pa ta k ma 2 MIO mu ene 50% vrjamm da je res tok dubu, ker poglejte levl. pr LVL 65 ma 2mio un je pa pol do levla 80 ( k je sam 15LVL razlike) nabou 8mio???? od kje. kok bleferaš pizda, ni potrebn sherlock holmes da to prevaro odkrije!!! banite ga
bedarija is offline  
Old 01-10-2007, 22:16   #37

SpoonKing's Avatar

Quote:
Originally Posted by bedarija View Post
ok sam neki bi pripomnu, reku si da kak bi pa ti dubu kle 10 mio. ej človek ukvarjam se s crackanjem internetnih strani in heknt tole stran je še najmanjši problem če maš kej znanja tko da, al bleferaš al ti pa net šteka. povej kaj je resnica!!! in mimgrede povej po resnic ker server na kerem je domena use shranjuje in če si ti notr udru se da prevert!!!

ok pa ta k ma 2 MIO mu ene 50% vrjamm da je res tok dubu, ker poglejte levl. pr LVL 65 ma 2mio un je pa pol do levla 80 ( k je sam 15LVL razlike) nabou 8mio???? od kje. kok bleferaš pizda, ni potrebn sherlock holmes da to prevaro odkrije!!! banite ga
E lej res zadn post... moj screenshot je original.
kuko je nemu ratal tak lvl dobit nvm...
kok ste mel pa vi lvl k ste pršli do 2M?
Sam kle se folk uglaša k povejo d jim je brt ponarejov pasuše pa folk k prav d se ukvarja z hekanjam pol pa druge zmerjajo...

č se slučan odločte d nagrada pripada nama loh mojo date naslednmu...

uživite
SpoonKing is offline  
Old 01-10-2007, 23:06   #38

[quote=Null;5616]

ej ej alo zaka mas ti screenshot za score 2M505K ... CE PA MAS HIGH SCORE 10 M DEJ MODEL TI TUD PRBIJAS model je kr pamtn da score 2M505k kao da ma se vedno vecji score kokr jst ce ne gledajo na rezultat ... 10 M ma dej to je navadno sranje

NAJ ADMIN PLS POGLEDA LOGE
flashg33k is offline  
Old 02-10-2007, 10:55   #39

Score 2M pa pol mam ker je samc rekel da naj igram še enkrat pa pridem čez 2M pa pol pa prilepim screenshot... in to je to. Takrat pač nisem vzel screenshota pa sem zato zdaj ponovno igral samo za screenshot.

Vsaj preberi prejšnje poste preden se pritožuješ.

@bedarija no pa preveri če sem vdrl. Strinjam se s tabo da verjetno ni problem vdret v tako stran, ampak jaz tega nisem naredil.
Null is offline  
Old 02-10-2007, 13:18   #40

Jah ne vem reku si da delas ane drgac pa me briga prot teb k si itak zame en papak.
Js sam cakam zdj kaj bo a admin reku. Pa sj ni treba jokat vsi vemo da 10milijonov ni blo po pravilih narejeno.
jiko is offline  
Old 03-10-2007, 13:23   #41

suljomaher's Avatar

Cool Re: Nagradna Igra: Brain Machine - Guild Wars: Eye of The North (pc)

pa kaj zdaj vsi nekaj komplicirate okrog te igrice, če pa je že oktober, če misli kdo da je na nepošten način pridobil rezultat pa dajte še enkrat isto nagrado pri drugi igrici
suljomaher is offline  
Old 03-10-2007, 16:14   #42

flashg33k si ti sploh kdaj prišel do 10 levela? Mislim da ne. Ker nimaš pojma kakšna je težavnost računa pri 5 ali pa pri 10 levelu. Daj ne sanjat o nekem 65! (_+_x_= 69)??? Bi vsaj dal spodoben račun NOOB!
kramberger a.k.a. xena is offline  
Old 03-10-2007, 16:16   #43

JIKO pa tudi ti ne bit glasen in ostali, ki imate 1 M +!
Old 03-10-2007, 18:01   #44

SpoonKing's Avatar

Sj vem d sm reku d se nam več uglašu sam maš res nekam zanimiv tist screen shot. Se je men že čudn zdel k je mu sam 2,5M pr lvlu 65 tistle je res sumliv

K tm od ene 500k naprej maš itak zmeri največ 7 cifr (pomoje d 7) pa še nsm vidu d bi blo gdaj niti 1 mn.
SpoonKing is offline  
Old 03-10-2007, 18:56   #45

SpoonKing's Avatar

Quote:

A? A? Kaj pa zdej rečš k ma on sumliv screen shot mislm d bi blo lepo d bi se mi mal upraviču

PS: aja pa res hvala ti lepa kramberger a.k.a. xena , sm si saj mal ime uprov č ne druzga
SpoonKing is offline  
Old 03-10-2007, 19:24   #46

Quote:
Originally Posted by kramberger a.k.a. xena View Post
flashg33k si ti sploh kdaj prišel do 10 levela? Mislim da ne. Ker nimaš pojma kakšna je težavnost računa pri 5 ali pa pri 10 levelu. Daj ne sanjat o nekem 65! (_+_x_= 69)??? Bi vsaj dal spodoben račun NOOB!
hahah ej Majmun dej mal poglej ce je to moj screenshot opica smotana ... poglej kaj sm napisu pod sliko .... sploh ni moj ss sm komentiral to sliko ... pizda kr neki napadas defekt en smotan si neki pamtn tuki... ker nism qoute dau ... drugic mal razmisljaj z zgornjo glavo

ce se do zdaj nisi razumel ker pomoje nisi ... TO NI BIL MOJ SS ampak od NULLA
flashg33k is offline  
Old 03-10-2007, 19:28   #47

Quote:
Originally Posted by flashg33k View Post
hahah ej Majmun dej mal poglej ce je to moj screenshot opica smotana ... poglej kaj sm napisu pod sliko .... sploh ni moj ss sm komentiral to sliko ... pizda kr neki napadas defekt en smotan si neki pamtn tuki... ker nism qoute dau ... drugic mal razmisljaj z zgornjo glavo
AHAHHAHAAHAHA kaj si se zajebu js bi se ubesu hahahahahah kebru!!!!!!!!!!!!!!
jiko is offline  
Old 04-10-2007, 16:02   #48

Sem se pač zmotil. Sem na hitro pogledal, in sem pač zamenjal nick. A ti pa nisi goljufal-NOOB!?

Kar se pa tiče nicka-je čist vredu.
Old 04-10-2007, 17:35   #49

Quote:
Originally Posted by kramberger a.k.a. xena View Post
Sem se pač zmotil. Sem na hitro pogledal, in sem pač zamenjal nick. A ti pa nisi goljufal-NOOB!?

Kar se pa tiče nicka-je čist vredu.
Ma bod tih paksu prej mal poglej sj zato mas oci pa kdo ti je spet kj reku o nicku kaj si ti model vse zmisljujes. Umo bolnica klice!
jiko is offline  
Old 04-10-2007, 17:48   #50

bedarija's Avatar

moderatorju predlagam da zaklene temo, ker to nikamor ne pelje
bedarija is offline  
Old 04-10-2007, 18:32   #51

Quote:
moderatorju predlagam da zaklene temo, ker to nikamor ne pelje
Drgac mi sam cakamo da admin Samc kj odgovori kdo dubi nagrado pa kaj je zdj z temi ko imajo prevelik score.(10milo)
jiko is offline  
Old 04-10-2007, 19:21   #52

jiko Kaj ne vidiš da sem naredil nov odstavek?
Old 05-10-2007, 06:27   #53
Administrator

samc's Avatar

nagrade boste dobili vsi 4 je .... in zaklepam temo ker se sam kregate! ...

Null = Guild Wars: Eye of The North (pc)
SpoonKing = Ratatouille (pc)
flashg33k = Guild Wars: Eye of The North (pc)
jiko = Ratatouille (pc)

prosim da mi vsi posljete naslednje podatke na privatno sporocilo

ime:
priimek:
naslov:
ptt st:
davcna:
telefon:

pa v drugo ce se boste tako kregali med sabo ne bo nobeden dobu nagrade
samc is offline  
Old 18-10-2007, 14:55   #54

Re: Nagradna Igra: Crazy Rabbit Bowling - Crysis

Samc js bi sam vprasal a bom js potem dobil nagrado al ne? Ker iz igre brain machine.
jiko is offline  
Old 23-10-2007, 10:15   #55
Administrator

samc's Avatar

Re: Nagradna Igra: Crazy Rabbit Bowling - Crysis

vsi boste dobili nagrado kot sem napisal ... vendar me ni bilo par dni doma in sem sele dones poslal vse podatke na igabibo tako da bodo nagrade se v tem tednu

se opravicujem za zamudo
samc is offline