Prišel je novi mesec in čas za novo nagradno igro. Tokratna igra se imenuje Glass Works in se boste lahko igrali malo umetnike. Cilj igre je, da "zasteklite" dano obliko, s kosi stekla, ki prihajajo po tekočem traku. Če kakšnega kosa ne morate porabiti, ga lahko odvržete v koš, kar vam odvzame 50 točk. Določeni kosi nosijo v sebi kak pripomoček, ki vam potem pomaga pri kompliciranih oblikah.
Seveda se tudi pri tej igri potegujete za čimvečje število točk, in zmagovalec bo tisti, ki bo ob koncu nagradne igre na prvem mestu.
Nagrada je sledeča:
1. nagrada = Guild Wars: Eye of The North (pc), ki jo podarja podjetje Igabiba
Nagrado dobi igralec, ki bo 31. avgusta na prvem mestu.
Za igranje igre morate biti registrirani!
Seveda se tudi pri tej igri potegujete za čimvečje število točk, in zmagovalec bo tisti, ki bo ob koncu nagradne igre na prvem mestu.
Nagrada je sledeča:
1. nagrada = Guild Wars: Eye of The North (pc), ki jo podarja podjetje Igabiba
Nagrado dobi igralec, ki bo 31. avgusta na prvem mestu.
Za igranje igre morate biti registrirani!

Me pa zanima kako si ti prišel do točk? :confused: Igro sem igral kar nekaj časa in ni mi uspelo pridobit niti 10 in niti 30 točk. Saj sta bila tvoja zadnja rezultata '517810' in '541030'. Kot sem ugotovil se točke štejejo najmanj po 50 torej bi moral imeti na koncu ali 50 ali 00 če ne verjameš poglej celotno lestvico rezultatov in če najdeš še kakšnega genija kot si ti si caar :eek: