Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > www.spletne-igre.com > Kritike / Pohvale

Kritike / Pohvale: Nezadovoljen s stranjo; Lepo da ste vsi zadovoljni itd ampak jaz niti slu&# ...

Spletne IgreSpletne Igre Registriraj se! Forum Igre Nagradne Igre Registriraj se! Registriraj se! Registriraj se!

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 12-12-2006, 15:57   #1
n00b:)

Nezadovoljen s stranjo

Lepo da ste vsi zadovoljni itd ampak jaz niti slučajno nisem...
delovanje serverja je zadnje čase obupno... ampak to bi še razumel...

večji problem je konstantno izgubljanje rezultatov zaradi samodejne odjave (session timeout) ali pa napak s sporočilom o premajhnih pravicah iz neznanega razloga...

pravtako bi se rad pritožil nad ravnodušnostjo administratorja ob očitnih znakih goljufanja... pri prejšnji nagradni igri (party animal) sta prvi dve mesti zasedala rezultata z (tudi teoretično) nemogočim rezultatom.
Ko sem to opazil sem preko zasebnega sporočila obvestil administratorja, ki pa ni ukrepal ampak je velikodušno dal nagrado goljufivcema.
V čem se tu tekmuje? V igranju ali goljufanju?

Pravtako se mi je zameril pri nagradni igri XL Jump, kjer smo igralci množično pisali, da je igra pokvarjena in da bo najboljši rezlutat odvisen samo od tega komu se bo kasneje pojavila napaka v igri. Kljub temu, da smo to opazili na začetku nagradne igre (in ni mi jasno kako administrator ni preden je objavil nagradno igro) igre ni menjal.

Če se ljudem ponudi nagrado potem še ne pomeni, da jim bo vseeno za slabo izvedno in neprofesionalno obnašanje. Če se gre za nagrado bodo vse napake prej opažene in dodo ljudi še bolj motile.

Ne pritužujem se rad, ampak ko je enkrat dovolj je dovolj.
Null is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 12-12-2006, 18:14   #2

Re: Nezadovoljen s stranjo

Lahko samo rečem da se strinjam,sicer sem še bolj nova,ampak kr naprej so težave.
tasy is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Old 12-12-2006, 20:32   #3

Kaj pa če bi enostavno uvedli, da če te med igranjem odjavi se naknadno prijaviš in lahko pol submitaš, ne pa da gre v nič. Ponekod sem vidla to, pa dela. Ker take brezvezne stvari človeku res voljo vzamejo. :S
anjachan is offline  
Old 12-12-2006, 20:42   #4
Administrator

samc's Avatar

bom bom odgovoru ko pridem domov
samc is offline  
Old 13-12-2006, 21:43   #5

Tudi to me ful nervira, da recimo se lepo prijavim, parkrat lahko normalno submitam rezultat, pol mi pa vsakič naslednič napiše "You do not have permission to access this page..." Kje je tu fora mi ni jasno. Če se ponovno prijavim je vse spet ok za kratek čas, pol pa spet isto. Ni ravno fajn se zafrkavat s tem.
anjachan is offline  
Old 13-12-2006, 21:53   #6
Administrator

samc's Avatar

mislim da je problem s serverjem ko ti vcasih to napise ... zmeraj daj klukico zravn ko se prijavljas pri remember me pa bo mogoce pomagalo ... drugace je pa server v zelo slabem stanju oz prevec ljudi je na njemu ... sm ze dobu nov server sam se spedenat je treba vse pa se bo uredilo in bo stran delala normalno kot je vcasih

se pa opravicjem za tezave ki jih imate
samc is offline  
Old 13-12-2006, 23:19   #7

Avtek's Avatar

Čao

veš Samc tut to da se večkrat registriraš (vedno kljukica), večkrat ne pomaga in rezultata ne shrani-češ da nisi prijavljen. Sej to bi še razumel, da pa ti to naredi večkrat zapored, pa recimo še to da bi podrl rekord, to pa ni fer.

Ta novi server, o katerem govoriš, kdaj bo, morda še letos, ali ga lahko pričakujemo šele prihodnje leto
Avtek is offline  
Old 13-12-2006, 23:21   #8

Avtek's Avatar

Quote:
Originally Posted by anjachan View Post
Kaj pa če bi enostavno uvedli, da če te med igranjem odjavi se naknadno prijaviš in lahko pol submitaš, ne pa da gre v nič. Ponekod sem vidla to, pa dela. Ker take brezvezne stvari človeku res voljo vzamejo. :S
Tudi to je zanimivo, podpiram to. Probaj narediti kaj takega
Avtek is offline  
Old 13-12-2006, 23:51   #9

ka me to neki f... da nimam post count 1 .... če pa mam????
Ravior is offline  
Old 14-12-2006, 09:43   #10
Administrator

samc's Avatar

v roku 14 dneh racunam da bom preselil zadevo ... je kr nekaj dela ... je pa reds da majo prednost stranke ki so placale zato da so na serverju ... tko da ta stran je moja ljubiteljska in pride na koncu na vrsto ... ker najprej moram zrihtat une stranke, ki so placale zato da so na serverju

mislim pa da mi bo uspelo spdenat to se letos ... je pa tut res da je veseli december
samc is offline  
Old 14-12-2006, 09:45   #11
Administrator

samc's Avatar

zato ker moras met post v splosnih debatah in pol ti bo delalo ... ker si najprej odgovoru v rubriki kjer ne steje postov ti valda ni delalo
samc is offline  
Old 14-12-2006, 12:24   #12
Administrator

samc's Avatar

glede session timeouta imate samo doloceni probleme ... ki jih zal ne znam resit ... vse kar vam lahko povem je da dajte klukico ob remember me ... mogoce da mate kaj narobe nastavljeno v brskalnikih ... zal tukaj res ne vem kaj naj bi bilo narobe ... ker nagaja samo doloenimi osebami

premajhne pravice ... tu je pa kriv server tudi mei napise da vcasih nimam dosti pravic ... ker server ne shendla zadevo in pol pobere zadnjo moznost ki jo je dobil ... vsaj tako so mi odgovorili na vbulletin.com ... zadeve se bojo resile takoj ko se preselimo na novi server ... ki ne bo tako obremenjen kot je zdajsni

pri nagradni igri party animal si mi res poslal sporocilo vendar ker ni samo eden sel cez tako stevilo tock kot si ti napisal da kar je cez 90.000 da je goljufija pomeni to da niso goljufali oz kakor koli dosegli na neposten nacin tako stevilo tock

pri nagradni igri xl jump je pa situcacija bila sledeca da je bila res napaka v sami igri ... vendar sm ze 2 krat menjal nagradne igre in se potem tudi folk pritozuje tako da zal sm se tukaj odlocil da jo pustim in pac si mogu imeti malo srece da ti ni zmankalo tal ... ja vem spet bojo eni rekli da bi blo fino jo zamenjati ... drugi pa da nej ostane ... kar se je tudi pokazalo ko sem igre menjal ... zal jest izberem igrico in sem probal in ko sem jo dal gor mi res ni nikoli zmanjkalo tal ce bi vedel da je ta napaka v igrici jo sploh ne bi dal za nagradno igro

trudim se po svojih moceh in vam iscem nagrade kar ni ravno lahko najdit nove sponzorje za nagrade ... tako da se opravicujem ce je kdaj kaksna igra tudi z napakami ... itak so pa vecinoma 2 igre na mesec tako da lahko potem pri naslednji igri lahko dobis nagrado

p.s. se orpavicujem ker je malo daljs casa trajalo
samc is offline  
Old 14-12-2006, 21:18   #13

Quote:
Nagradna igra in matematika
Pri nagradni igri Party Animal je najboljši rezultat 96924

Pa se greva malo matematike...
Na enorokem jacku (igralnem avtomatu) je največji možni dobitek 2000 točk v eni rundi. Je pa 12 rund... torej

2000 x 12 = 24000

pri zajčici lahko dobiš maksimalno 15000 točk torej

24000 + 15000 = 39000

pri pivu dobiš največ 1500 točk za eno podajo... 10 podaj je... torej

1500 x 10 = 15000 15000+39000 = 54000

pri plesanju dobiš največ 18500 točk torej

18500 + 54000 = 72500

torej bi moral pri karaokah doseči 96924 - 72500 točk kar znese

96924 - 72500 = 24424

pri karaokah je največ vredna vrtnica in to 750... da bi dosegel 24424 točk na karaokah bi moral dobiti 24424 / 750 vrtnic to pa je

24424 / 750 = 32,57

to bi pomenilo da ker karaoke trajajo 60 sekund da bi moral dobiti vrtnico pogosteje kot 1 krat na 2 sekundi.
Šel sem štet število predmetov, ki ti jih poslušalci vržejo na karaokah... in jih je bilo nekje 31..32. In niti slučajno niso bile same vrtnice.

Na kratko povedano... s tem rezultatom je objektivno nekaj narobe.
Tu je še enkrat izračun točk, da lahko še kdo drug preveri če sem se zmotil.

Kar se pa tiče tega, da je več ljudi presegno mejo 90000 točk pa samo namignem...
3 rezultati z neverjetno velikim številom točk
3 nagrade za nagradno igro

Nikoli nisem trdil, da goljufa samo tisti, ki je prvi...
Null is offline  
Old 14-12-2006, 22:51   #14
začetnik

Kentucky Kid's Avatar

tistim ku jebe ta login probite na explolerju
ker men na mozilli tut skoz jebe tamali na explolerju pa nč
čeprou jst dam da se mi vpiše pa pol ko me vrže nazaj na stran sm šezmer izpisan pa kliknem napirmer domov sm pa vspisan... naprej nimam nobenih težau
Kentucky Kid is offline  
Old 14-12-2006, 23:18   #15

aha je že vredi...oprosti samc.
Ravior is offline  
Old 16-12-2006, 16:55   #16

Quote:
Originally Posted by Kentucky Kid View Post
tistim ku jebe ta login probite na explolerju
ker men na mozilli tut skoz jebe tamali na explolerju pa nč
čeprou jst dam da se mi vpiše pa pol ko me vrže nazaj na stran sm šezmer izpisan pa kliknem napirmer domov sm pa vspisan... naprej nimam nobenih težau
če bi le bilo vse tak simpl... sem probal za firefoxom, opero, explorerjem in konquerjem... vedno isto
najvrjetneje je problem v serverju ali njegovih nastavitvah
Null is offline  
Old 16-12-2006, 18:45   #17
Administrator

samc's Avatar

pomojem pa da ne ker meni na 3 racunalnikih dela u redu ... pa se marsikateremu ... res pa je da mate dolocei probleme ki pa jih zal ne znam resiti ... server pa strajka takrat ko ti napise da nimas dovolj pravic ... in to se bo tudi kmalu resilo ... mogoce se bo pa resilo tudi ta login ko se selimo ... sam na vbulletin.com pravijo da naj bi bil problem pri uporabnikih in ne na serverju glede logouta
samc is offline  
Old 22-12-2006, 07:41   #18

Vse je COOL, sam škoda da moreš za igranje nekaterih iger imeti post count.
jlipon is offline  
Old 22-12-2006, 08:21   #19
Administrator

samc's Avatar

samo za eno in se ta je nagradna tako da se mal forum ozivimo
samc is offline  
Old 30-10-2007, 20:18   #20
povprečnež

venedi's Avatar

Send a message via MSN to venedi

molo drugačan tema:

men pa nagaja kr me noče upisat u nekatere igre k jih igraš
zato bi rad a se bi dalo u pisat v usako igro
venedi is offline  
Old 30-10-2007, 20:21   #21
Administrator

samc's Avatar

pri katerih igrah ti pa noce vpisati? ... pa kaksno napako ti javi?
samc is offline  
Old 30-10-2007, 20:31   #22
povprečnež

venedi's Avatar

Quote:
Originally Posted by samc View Post
pri katerih igrah ti pa noce vpisati? ... pa kaksno napako ti javi?
sj vidš kr piše velik igrana igra pa ni rekorda

napiše pa to:This score was not submitted from the game. Your score will not be saved

Si razumu?
venedi is offline  
Old 30-10-2007, 21:57   #23
Administrator

samc's Avatar

sej to je prav da pise kolikokrat je bila igrana ceprav ni nobenega vpisa tock ... zgleda so igrico igrali neregistrirani igralci

glede napake mi je pa ze nekdo drugi tudi javil in bom pogledal kaj bi lahko bilo narobe ... je pa res da je dodatek za igrice se v razvoju

a mogoce pri kateri igrici ti je napisalo to napako?
samc is offline  
Old 30-10-2007, 22:05   #24
povprečnež

venedi's Avatar

Quote:
Originally Posted by samc View Post
sej to je prav da pise kolikokrat je bila igrana ceprav ni nobenega vpisa tock ... zgleda so igrico igrali neregistrirani igralci

glede napake mi je pa ze nekdo drugi tudi javil in bom pogledal kaj bi lahko bilo narobe ... je pa res da je dodatek za igrice se v razvoju

a mogoce pri kateri igrici ti je napisalo to napako?
ja velik sj pravm tm k ni nubenga rezultata pa velik igrana igra
če razumam prov
venedi is offline  
Old 01-11-2007, 10:43   #25

Ojla! Mene pa zanima, zakaj po TOP 50 ni več najnovejših iger in vseh najbolj igranih iger. Hvala za odgovor.
mojca24 is offline  
Old 11-01-2008, 15:46   #26
povprečnež

WitchDiana popolnoma se strinjam s tabo! Šala! xD
mate is offline  
Old 13-02-2008, 19:22   #27
začetnik

Renata&Bostjan's Avatar

da če igraš eno igro dolg ne gre pol več submitat se ne da za oba to pravim
Renata&Bostjan is offline  
Old 13-02-2008, 19:25   #28
Administrator

samc's Avatar

Renata&Bostjan: ko se logiras v forum das kljukico pri remember me in bos ostala vpisana v portal notri in lahko shranjevala tocke
samc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in Technorati