Spletne Igre
Igre Igre: Kategorije Nagradne Igre Forum Zabava Registriraj se! Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Spletne Igre > Splošne debate > Čvekanje

Čvekanje: Mooble.si - se je kdo prijavil?; Ker imam občutek, da smo tukaj bolj mladi po ...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2008, 22:20   #1
n00b:)

Mooble.si - se je kdo prijavil?

Ker imam občutek, da smo tukaj bolj mladi po srcu me zanima če se je kdo prijavil na Mooble, kjer ti plačujejo za vsak poslani MMS, SMS? Malo čudno se mi zdi, da bi nam nekdo plačeval za branje sporočil? Imam občutek, da se nekje skriva zanka.

Če se je kdo prijavil naj prosim kaj več napiše. Kakšna sporočila prejemate in kolikokrat dnevno (na strani piše maksimalno 3 sporočila na dan) in kakšne vsebine so.

samc mogoče ti kaj več veš ker vrtiš reklame za Mooble?

Hvala!
n0rc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-02-2008, 19:30   #2
Administrator

samc's Avatar

Re: Mooble.si - se je kdo prijavil?

zal ne vem nic vec ... reklame se vrtijo v sklopu central iproma ... bo mogu kdo drug, ki se je vpisal napisat kaj vece okoli mooble.si
samc is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote
Old 12-02-2008, 20:44   #3

Hvala samc.

Bom počakal, da se mogoče kdo oglasi in malo bolj obrazloži.
n0rc is offline  
Reply With Quote
Old 13-02-2008, 14:03   #4

maglas's Avatar

js sm tut že tole vidla....pa tuhtala kje je fora Da ne more bit use tko super kukr zgleda? Narahl se ne upam registrirat
maglas is offline  
Reply With Quote
Old 13-02-2008, 17:31   #5

Hej, pozdravljeni iz Moobla!

Oglašamo se iz Mooble podpore uporabnikom, saj smo zasledili tukajšnjo debato o Mooblu. Mooble je popolnoma nova storitev pri nas, beta fazi navkljub pa je vpis med Mooble uporabnike množičen!!

Se vam zdi Mooble predober?
Se sprašujete, kje je fora?

Ni je!

Ker je vse točno tako kot piše na našem spletnem mestu. Ti se prijaviš med Mooble uporabnike in na svoj mobilni telefon prejemaš Mooble oglase (to bodo MMS in SMS sporočila).
Za vsak ogledan Mooble oglas dobiš Mooble dolarje. Oglaševalce namreč zelo zanimajo ti in tvoji prijatelji, ozri se naokoli. Povsod oglasi in ponudbe, prava džungla postaja vse skupaj.

No, kje je trik?

Mooble poveže Mooble uporabnike z oglaševalci. Za to, da vas lahko oglaševalci nagovorijo, ste direktno nagrajeni. Preprosto, z vsakim Mooble oglasom tako dobiš še Mooble dolarje na tvoj Mooble račun. Da pa jih lahko zapraviš (če ne, je itak brez veze), ti v Mooblu omogočimo plačevanje z Mooble dolarji pri naših parterjih, ki jih bo iz tedna v teden več. In da, Mooble je brezplačen!

Toliko o Mooblu, najbolje pa, da se prepričaš sam na www.mooble.si.

Lep pozdrav, vaš Mooble team
www.mooble.si
Mooble is offline  
Reply With Quote
Old 13-02-2008, 18:40   #6

kwa...jst jim čist verjamem...ker so podobne stvari že na netu..lohk gledaš oglas na rač...in dobiš keš takoj na paypal...skratka kr na mobiju al kwa...čist hudo...sej to je še bolš...svaka jim čast....in res ne štekam koga bi motil pogledat mms za par sekund in dobit keš...vse kar lahko rečem je hudo k svina in bil je že čas!!!!
uki21 is offline  
Reply With Quote
Old 13-02-2008, 19:02   #7

Mooble: najlepša hvala, ker ste si uzeli čas in mi oz. nam objasnili zadevo. Vsekakor se bom vključil in sprobal zadevo, saj že tako dobivam veliko sms-ov, tako da se trije ne bodo poznali.

Zanima pa me še ena stvar in sicer se bo denar prislužen z branjem MMS/SMS lahko tudi fizično dvignil ali se lahko zapravi izključno pri vaših partnerjih?

Ali imate mogoče namen uvesti tudi "affiliate" program?

uki21: Vem da je v tujini tega ogromno in je pravilno da je končno prišlo tudi v Slovenijo, vendar sem bil malo skeptičen.
n0rc is offline  
Reply With Quote
Old 13-02-2008, 19:25   #8
Administrator

Kot sem gledal, so trenutno njihovi partnerji samo itivi pa e-dnevnik (ki bo na voljo v nekaj dneh). Upam, da jih bodo res kmalu oz. ko bo to zares zalaufalo še razširli, pa da se bo dalo zares kuj kupit (ne samo dobit storitve )
Andro_ is offline  
Reply With Quote
Old 12-06-2008, 15:36   #9

Jest sm se prjavu in dobivam te MMSe, zdej se mi je nabralo neki dolarjev in upam da bodo dobli še več partnerjev.
Če se gdo hoče registirati naj mi piše na ZS da mu pošlem povabilo in dobi 10 dodatnih mooble dolarjev.
maticvodicar is offline  
Reply With Quote
Old 21-07-2008, 10:18   #10

pa tista sporočila??? a so zastonj?
sk8artomo is offline  
Reply With Quote
Old 21-07-2008, 17:53   #11

V sloveniji so zaston, v tujini moraš pa plačat
maticvodicar is offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes