ok. kr sm bol firbčne sorte me ful matra zvedet kdo ste, ki živite, kakšna je vaša telefonska cifra, kok ste vlki, kok št. čevljev nosite... lol se sam hecam.
me pa res zanima kakšni ljudje obiskujejo to spletno stran. stari, mladi, šolarji, dijaki, študentje, zaposleni...mogoče upokojenci??? no vem da (uradno) tisti ki so mlajši od 13 naj nebi bili tu, ampak tudi to se zgodi. [v tem primeru pač napišeš da si 99 star. lol]
torej ker me zanima proti komu se tukaj bojujem(ful mal vas sodeluje na forumih...in to bi rada popravila
), bi za začetek rada zvedela kok ste stari (če ni problem) in iz katerega dela slovenije ste(če ste sploh iz slo). seveda lahko o sebi poveste še kaj drugega če želite.
no da začnem, da vidite da ni tak bavbav -> sem 19 in štajerka

me pa res zanima kakšni ljudje obiskujejo to spletno stran. stari, mladi, šolarji, dijaki, študentje, zaposleni...mogoče upokojenci??? no vem da (uradno) tisti ki so mlajši od 13 naj nebi bili tu, ampak tudi to se zgodi. [v tem primeru pač napišeš da si 99 star. lol]
torej ker me zanima proti komu se tukaj bojujem(ful mal vas sodeluje na forumih...in to bi rada popravila
), bi za začetek rada zvedela kok ste stari (če ni problem) in iz katerega dela slovenije ste(če ste sploh iz slo). seveda lahko o sebi poveste še kaj drugega če želite.no da začnem, da vidite da ni tak bavbav -> sem 19 in štajerka

no da sem cist odkrita sem 22,:rolleyes: pa s krana sem.
no ja, vsaj edn nov za izzivat.
to mi je blo ful zanimivo, tak da...